Fingerboard készítése házilag

Nincs pénzed vagy nincs a közeledben egy FB bolt? Nembaj! Csinálj magadnak!Ez csak addig jó míg nem veszel egy rendeset(ennél jobb egy kínai sz*r is)Lap: Talán a legkönnyebb ez. Fogsz 10 réteg papírt és kivágsz belőlük egy FB alakú lapot. Vegyél valahonnan (pl.: barkácsbolt) csiszolópapírt. Egy lapot vegyél ki a 10 közül és vágd vele méretre a csiszolópapírt. Papírragasztóval ragaszd össze az egészet és kész is a lap. Ha nem tapad meg rajta jól a csiszolópapír használj egy kis cellux-ot.
Kerék: Igen ezen a FB-n nincs függő! Fölös és lehetetlen dolog. Ehelyett az FB-d csak csúszni és nem gurulni fog. Ez van, de ha van valakinek jó ötlete a függővel kapcsolatban szívesen meghallgatjuk. Na szóval térjünk vissza a kerékhez. Fogsz egy hurkapálcikát és kb. 3 cm-es darabokra vágod szét csinálsz belőle egy piramis alakot.

Aztán az egészet cellux-al körbetekered. Kb. ilyet
Ezt megcsinálod még egyszer és kész a két kerék! Cellux-al mind a két kereket odaragasztod a Laphoz és vájola kész az egész!

Remélem érthető volt. De mint mondtam jobb ha ráköltesz és veszel egyet valamilyen boltból. Ha valami nem világos írdd comment-ben, meg véleményeket kérek. :) kérem trágár beszéded kímélni és ne nagyon fikázzátok:)

pyton2009. jún.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

ragacs

ez végül is jobb mint a semmi.

uddhava

nem kell elmenni az "FB boltba" hanem deszkásbolt v. játét b.

getto-torpe

ez akkora de szntem inkáb addig is kinait vegyetek és majd gyüjtsetek a techdeck re mert a kinai jobb mint a házilag amm :D

dreecon

hát nem azé de ez rosz , egy trükköt se tudsz vele csinálni , de azé az jo hogy igykitaláltad , me több ember nem nagyon probálta meg hogy lehet házilag csinálni , :D

FB-Martin97

jo,de szar!xD :)

pyton

http://videa.hu/videok/kreativ/fingerboard-keszite s-hazilag-csinaldmagad-otlet-g09O6ZzQIDlXdtsB Itt a videó csináltam hozzá hogy könnyebb legyen. :)

pyton

na szerintetek?
milyyen?