Fingerboard készítése házilag

Nincs pénzed vagy nincs a közeledben egy FB bolt? Nembaj! Csinálj magadnak!Ez csak addig jó míg nem veszel egy rendeset(ennél jobb egy kínai sz*r is)Lap: Talán a legkönnyebb ez. Fogsz 10 réteg papírt és kivágsz belőlük egy FB alakú lapot. Vegyél valahonnan (pl.: barkácsbolt) csiszolópapírt. Egy lapot vegyél ki a 10 közül és vágd vele méretre a csiszolópapírt. Papírragasztóval ragaszd össze az egészet és kész is a lap. Ha nem tapad meg rajta jól a csiszolópapír használj egy kis cellux-ot.
Kerék: Igen ezen a FB-n nincs függő! Fölös és lehetetlen dolog. Ehelyett az FB-d csak csúszni és nem gurulni fog. Ez van, de ha van valakinek jó ötlete a függővel kapcsolatban szívesen meghallgatjuk. Na szóval térjünk vissza a kerékhez. Fogsz egy hurkapálcikát és kb. 3 cm-es darabokra vágod szét csinálsz belőle egy piramis alakot.

Aztán az egészet cellux-al körbetekered. Kb. ilyet
Ezt megcsinálod még egyszer és kész a két kerék! Cellux-al mind a két kereket odaragasztod a Laphoz és vájola kész az egész!

Remélem érthető volt. De mint mondtam jobb ha ráköltesz és veszel egyet valamilyen boltból. Ha valami nem világos írdd comment-ben, meg véleményeket kérek. :) kérem trágár beszéded kímélni és ne nagyon fikázzátok:)

pyton2009. jún.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

gyime

!!!okos ötlet!!!

fingerbordder

Én elkészítettem és nekem jó minden trükk jó és könnyű is ugy hogy köcce :Đ

Lowzorr

goreny úgy ahogy ott le van írva :))

marco98hun

én nem csináltam de nem is akarok pyton félre ne érts attól jó ötlet aki csóró,bocsánat szegény:)

Feca

Pyton: hová tűnt a videó erről a trükkről?
goreny: te nem csak h*lye vagy mint azt a "vastag 12cm-es vonalzóból fb-lap?" nevű trükknél bebizonyítottad, hanem még analfabéta is... -.-" kérj meg valakit, hogy olvassa fel neked megint ezt a trükköt, mert benne van... "Kerék: Igen ezen a FB-n nincs függő! Fölös és lehetetlen dolog. Ehelyett az FB-d csak csúszni és nem gurulni fog. Ez van, de ha van valakinek jó ötlete a függővel kapcsolatban szívesen meghallgatjuk. Na szóval térjünk vissza a kerékhez. Fogsz egy hurkapálcikát és kb. 3 cm-es darabokra vágod szét csinálsz belőle egy piramis alakot."

goreny

mivan kereket hogy csináljak?

tittyu98

és ez egy oldalon már fenn va sztem onnan szedted

tittyu98

hát érted ez valami nagyon sz a r xD

mordin

akinek nincsen fingerboard-ja menjen el a dorogi utcára az illat varász boltba ott 700-ftért lehet venni fingerboard-ot

Tomi24

én ugy csináltam hogy a lapok közzé kisautókereket tettem és ugy ragasztottam öszze a lapokat és igy gurul is