Fingerboard készítése házilag

Nincs pénzed vagy nincs a közeledben egy FB bolt? Nembaj! Csinálj magadnak!Ez csak addig jó míg nem veszel egy rendeset(ennél jobb egy kínai sz*r is)Lap: Talán a legkönnyebb ez. Fogsz 10 réteg papírt és kivágsz belőlük egy FB alakú lapot. Vegyél valahonnan (pl.: barkácsbolt) csiszolópapírt. Egy lapot vegyél ki a 10 közül és vágd vele méretre a csiszolópapírt. Papírragasztóval ragaszd össze az egészet és kész is a lap. Ha nem tapad meg rajta jól a csiszolópapír használj egy kis cellux-ot.
Kerék: Igen ezen a FB-n nincs függő! Fölös és lehetetlen dolog. Ehelyett az FB-d csak csúszni és nem gurulni fog. Ez van, de ha van valakinek jó ötlete a függővel kapcsolatban szívesen meghallgatjuk. Na szóval térjünk vissza a kerékhez. Fogsz egy hurkapálcikát és kb. 3 cm-es darabokra vágod szét csinálsz belőle egy piramis alakot.

Aztán az egészet cellux-al körbetekered. Kb. ilyet
Ezt megcsinálod még egyszer és kész a két kerék! Cellux-al mind a két kereket odaragasztod a Laphoz és vájola kész az egész!

Remélem érthető volt. De mint mondtam jobb ha ráköltesz és veszel egyet valamilyen boltból. Ha valami nem világos írdd comment-ben, meg véleményeket kérek. :) kérem trágár beszéded kímélni és ne nagyon fikázzátok:)

pyton2009. jún.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

endru96

na kivágsz 1 falapot kb 96mm utána legyaluzod v csiszolod aztán a vastagsága kb3mm na kifursz 2lukat taeszel bele 2 5 mmhurka pálcikát és ara is taeszel az ajára fektetve 1 1cm hp. aztán 4 mm átmérujö kört csinálsz és kivágod majd a huzkapálcika végére méred és kivágsz 1 vele 1 méretu lukat és beledugod. 4 kerékell

davhu97

hát nm tom.. nekem nem sikerült de jó lett:)

biberadam

csináltam de ki is dobtam me naon szer volt xD

Bence14

én nem csináltam de tudtommal vmi takaró fa vagy mit tudom én mi kell meg papir 4-4 db meg fa ragastó és kész a lap elvileg 45 perc alat lehet csinálni egyet

konci96

*csináltam

konci96

én telefonkártyából meg habszivacs kartonból meg smirdliből csomáltam lapot

bubi13

a bankártyábol 2db kel kivágni és öszeragasztani!!

pisti13

bankártya jó csak inkább valami erősebb kéne

Sosi

ja ami nem kell vagy olyan anyag pl.régi személyi vagy régi diák igaolvány

Totti

bankkártya?