Fingerboar-d Manufaktúra

Megnyitott a FINGERBOAR-D Manufaktúra webshopja, mely a http://www.fbramps.com/ címen érhető el. Az oldalon összesen 30 féle, fából készült elemet (18 pályaelem, 12 kiegészítő) , szetteket, deszkákat és extrákat rendelhetnek meg az érdeklődők. A webshop folyamatos bővülést ígér.

Hogy kik Ők?
Egy nemrég Magyarországra is eljutott egy új fingerboardokat illetve pályaelemeket készítő cég a Fingerboar-D Manifaktúra.
A termékeket profi fingerboardosok tesztelték, akiknek tanácsait megfogadva készítették el a végleges verzióját a pályaelemnek illetve a kiegészítőket.
"A vásárlók igényeinek kielégítésén túl a FINGERBOAR-D Manufaktúra fontos célja a hazai és nemzetközi fingerboard kultúra építése és ápolása, online és élő közösségteremtő tevékenységek támogatása által."
Én úgy gondolom hogy itt érdemesebb venni, mint a gokernél mert vannak termékek amik 1000-2000 forinttal olcsóbbak, de ugyan olyan jó minőségűek. Pl:
http://fbramps.com/termekek?ter_id=17
http://www.goker.hu/item/fingerboard-palyaelem--funbox2e

Amennyiben van ötleted amit megosztanál velük (pl: milyen pálya elemet készítsenek, stb...), ezen a címen érhetitek el őket: fbramps@fbramps.com
Ha fel szeretnéd venni velük a kapcsolatot itt van néhány információ:
E-mail: fingerboard@fbramps.com
Telefon: +36 1 438 35 74
Fax: +36 1 438 35 73

Átvételi pontok:
-Ajándékpolc, 1024 Budapest, Lövőház utca 19.
-Invert SkateShop, 2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a

Feca2010. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Feca

Már a facebookon is posztoltak: "Vasárnap fingerboard versenyt tartunk Szentendrén. Várunk mindenkit szeretettel. Nevezési díj nincs, díjazás 40 000 Ft értékben.
Részletek: http://www.facebook.com/profile.php?id=10000110476 7670&v=app_2344061033#!/event.php?eid=156451887726 012&index=1 "

Feca

Az FBRamps már a 2. versenyét rendezi meg! Aki szeretne indulni, nyerni különböző pályaelemeket, vagy csak simán tanulna a többiektől regisztráljon (itt: http://www.fbramps.com/members/game ) és menjen szórakozni! Sok sikert mindenkinek!

Feca

Újabb hírek vannak a versennyel kapcsolatban:
"A versenyen bármilyen fingerboarddal és bármilyen technikával (2 vagy 3 ujjal) lehet
játszani.
Amennyiben sok lesz az induló, lesz egy selejtező kör, amiben mindenki megy 2 db 1
perces menetet. A legjobb 8 jut a döntőbe.
A döntőben mindenkinek lesz 2 db 1 perces menete, ezen kívül 2x2 perc jam session
4-4 fővel (jam session: több versenyző van a pályán, és a bírók (már ha van annyi) kiválasztanak egy versenyzőt akit figyelnek). (Ez annyit tesz, hogy a 8 döntőst két 4 fős csoportba osztjuk,
akik 2x2 percig egyszerre mehetnek a pályán.)

Tehát a döntőben mindenki 4-szer léphet pályára, kétszer
egyéni menetben, kétszer jam-ben."
Személy szerint remélem, hogy azokat akik úgy versenyeznek, hogy megfogják a fingerboardot vagy mínuszba hajlítják a noset és a tailt kizárják (ez olyan hogy annyira meghajlítják őket hogy be tudod akasztani az ujjad és felemelni.) Sajnos a mobilom kamerája rossz de az egyik goker versenyen mind a kettőt felvettem. (aki megfogta az egy "board slide" után elejtette a fingerboardját)

Feca

FIGYELEM!
Ma jött a jó hír hogy a Fbramps megszervezte az első versenyét június 27-én délután 3 órától Szentendrén, az Invert Skateshopnál (Szentendre, Dumtsa Jenő utca 13/a.).
Holnap a versenyről szóló banner is ki fog kerülni oldalukra, a részletek egyelőre a blogon, illetve a facebookon találhatóak meg.
Hogy 3 ujjasok indulhatnak-e arról még nincs információm. ja és mielőtt elfelejteném: "Díjazás 40.000 forint értékben. Nevezési díj nincs."

kevo98

A mai napon nekem is megérkezett a pályaelem(double kicker rail):

Ami először meglepett amikor megfogtam a dobozt miben a pályaelem van hogy nagyon könnyű.kinyitom a csomagot és egy elég méretes pályaelem üti meg a szememet,amit kis ujjal föl lehet emelni.Ilyenkor sokan mondják hogy elcsúszik a helyéről, de nem mert a Fingerboar-d manufuktúra nnagyon ügyesen megoldotta ezt.A pályaelem két végén található fém rész hogy ha fel megyek a pályaelemre ne akadjon meg a fingerboard.és ezt úgy helyezték el hogy ne csusszon el a helyéről a pályaelem.Ahogy megfogtam éreztem hogy nagyon finom illata van a fának,5 rétegű fa.Én minden esetre mindenkinek ajánlom,kezdőknek és profiknak egyaránt.Én 10 pontból megadnám a 10 pontot mert nagyon jó kis pályaelem.Csak pozizivat tudok mondani róla.

Feca

Nemrég megkeresett a Fingerboar-d Manufaktúra, hogy felajánlanak számomra egy pályaelemet vagy egy kiegészítőt, amit én választhatok ki, hogy leteszteljem. Hosszas gondolkodás után a „Large Table”-t választottam. Négy hosszú nap után jött az e-mail, hogy megérkeztek az átvételi pontra, mehetek érte, és nagylelkűen adtak még egy „Table”-t is.

Kezdem a "Large Table"-vel.
Mikor kivettem a csomagolásból az első dolog, amit észrevettem a méretéhez képest könnyű, mert vékonyak a fa lemezek. Ez önmagában nem gond, mivel ugyanakkor elég masszívak is. A második pedig a fa finom illata. A fém rész felülete hibátlan, jól illeszkedik, erről nem hinném, hogy többet kellene mondanom. A négy szög nem lóg ki a fából, és nem látszik a fán kalapács nyom ez újabb jó pont. Itt mondtam magamnak, hogy tökéletes nem létezik, még a phi sem hoz mindig tökéletes arányt, úgyhogy muszáj hogy találjak egy hibát. Sajnos találtam. Az első (és komolyabb) az, hogy ha egy kicsit megterhelem az egyiket a két széle közül (ahol nincs fém borítás) egy pillanatra megdől, és ha folytatom a terhelést, a másik vége eléggé felemelkedik az asztalról (ez csak akkor gond, ha csinálsz egy nosestall-t azon a végén). Nyugalom! Írtak, hogy ezentúl nagyobb lábtávolsággal fogják gyártani ezeket, az elemeket. A másik gond egyáltalán nem nagy. Csupán annyi hogy a fa lap szélei nincsenek tökéletesen lecsiszolva, de ezt egy perc alatt megoldottam egy csiszoló papírral (az egy percből 30 másodperc volt amíg elmentem a smirgliért). Zárásnak még egy pozitívum: a fa nincs lelakkozva ezért a fingerboard nem csúszik ki, mikor rajta ollieznék.

A "Table" tesztje:
Ez nehezebb, mint a testvére, aminek örültem, mert így nehezebben mozdul el. Mivel kicsit rövidebb a lapja, de a lábak távolságát megtartották, ezért nem billen ki. A fém csúszó itt is tökéletes. Az élek csiszolása itt már kielégítő minőségű, csak két helyen kellett módosítanom rajta. Kicsit feszengettem a darabokat, hátha gyenge a ragasztó, de ezzel melléfogtam, mert nagyon erős. Lényegében a "Large Table" tökéletesített verziója. A lakk hiánya itt is jól jött.

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ha veszel egyet és készítesz egy videót, ajánlatos belerakni egy hippie run-t, vagyis gurulsz a table felé, a deszka átgurul alatta, az ujjaid pedig „végig futnak az asztalon”.

kevo98

érdemes ezen az oldalon venni dolgokat,olcsók,jó minőségüek,jól néznek ki ...stb...

SpeeDy14

én maradok a berlin woodnál, drágább de jobb is...

Feca

igen az. amúgy a hibákat (többesszám hiánya stb) kijavítottam. holnap 2 kiegészítő értékelését leírom nektek hogy lássátok h milyenek

Dani.fb

elégjó :D majdmegnézem ..
csak szólnék elöbb hogy EZT:
A termékeket profi fingerboardosok tesztelték a termékeket,
roszul irtad mert a végére is irtad h a termékeket!
de amugy jó kis cég lehet :)