Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Megnyitott a FINGERBOAR-D Manufaktúra webshopja, mely a http://www.fbramps.com/ címen érhető el. Az oldalon összesen 30 féle, fából készült elemet (18 pályaelem, 12 kiegészítő) , szetteket, deszkákat és extrákat rendelhetnek meg az érdeklődők. A webshop folyamatos bővülést ígér.

Hogy kik Ők?
Egy nemrég Magyarországra is eljutott egy új fingerboardokat illetve pályaelemeket készítő cég a Fingerboar-D Manifaktúra.
A termékeket profi fingerboardosok tesztelték, akiknek tanácsait megfogadva készítették el a végleges verzióját a pályaelemnek illetve a kiegészítőket.
"A vásárlók igényeinek kielégítésén túl a FINGERBOAR-D Manufaktúra fontos célja a hazai és nemzetközi fingerboard kultúra építése és ápolása, online és élő közösségteremtő tevékenységek támogatása által."
Én úgy gondolom hogy itt érdemesebb venni, mint a gokernél mert vannak termékek amik 1000-2000 forinttal olcsóbbak, de ugyan olyan jó minőségűek. Pl:
http://fbramps.com/termekek?ter_id=17
http://www.goker.hu/item/fingerboard-palyaelem--funbox2e

Amennyiben van ötleted amit megosztanál velük (pl: milyen pálya elemet készítsenek, stb...), ezen a címen érhetitek el őket: fbramps@fbramps.com
Ha fel szeretnéd venni velük a kapcsolatot itt van néhány információ:
E-mail: fingerboard@fbramps.com
Telefon: +36 1 438 35 74
Fax: +36 1 438 35 73

Átvételi pontok:
-Ajándékpolc, 1024 Budapest, Lövőház utca 19.
-Invert SkateShop, 2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a