Switch Kickflip

Nem könnyű trükk. A mutató ujjadat tedd a tail végére, sarokra úgy, hogy közelebb legyen egy kicsit hozzád. A középső ujjadat pedig merőlegesen a lapra, elől, a csavarok mögött legyen úgy, hogy az ujjad végével pont érezd a deszka távolabbi végét. Gurulj a nose felé (előrefele), pattints, és a középső fölső ujjpercével húzd meg magad felé a deszka elejét, és egyben rúgd is le azt. Ekkor elveszed a kezed. A deszka kipörögi a flipet, és ráérkezel. Nagyobb pattintással értelemszerűen a switch fliped is magasabb lesz, és ha gyorsan elkapod gyönyörű légstoppos switch fliped lesz! A videón a nollie flipet is elmagyarázzák!

Kape9704202011. júl.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kape970420

amúgy oké megkérdezem járdát vagy barit (nemtom ki az a tsirke)

Kape970420

de nem érted ember. ha a taillel pattonitom le úgy nem érvényes? dehogynem.

skatemania2

pedig helyes kérdezz meg bármilyen fb-st(BaRi,Járda,Tsirke)Mindenki nekem fog igazat adni.Amugy ok nem szánalomjelezek ha megkérsz.

Kape970420

*nem

Kape970420

nem arról van szó hogy minek fordítom meg a deszkát, hanem arról, hogyha megfordítom és úgy csiálok sw flipet, az ugyanúgy érvényyes sw flip, vagyis az elved h nose-zal kell lepattintani, em helyes, és ne szánalomjelezz(-.-).

skatemania2

de minek fordítod meg a deszkát???

Ha jobbos vagy akkor a bal a nose a jobb a tail. ien egyszerű -.-"

Várom a kommenteket hogy kinek van igaza...

Kape970420

látod ennyi a logikád. ha igazad is lenne akkoris sw flipnek számítana ha a mutató ujjad a tailre raknád. -.-

Kape970420

ja a másik. én berlinwood lapot használok, és ott is az egyik hajlítás nagyobb mint a másik. a te feltételezésed szerint ez a tail. és én a nagyobb felhajlításra rakom a mutató ujjam sw flipnél (vagyis az általad megnevezett tailre). az úgy már nem is számít rendes sw flipnek?

skatemania2

Ez nem így van...
Van tail meg nose és nem változik soha.
Pl a flatface g12 lapon a tail jobban meg van hajlítva.Attól hogy másfelé gurulsz nem lesz más a neve "-.-

És nem pofázok mert garantálom hogy régebben és jobban fingerboardozok mint te.Én kitarottam mikor alig volt 20-30 aktív fingeres Magyarországon.Te akkor még azt sem tudtad hogy van ilyen...

Kape970420

tudod amikor gurulsz emelyik oldal fele gurulsz az ellenkező a tail -.- mutatóujal pattintasz de attól még a tail-en van. mielőtt pofázol gondold végig a dolgokat