Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Hali!
Véletlenszerűen beadtam egy flippet a fingerboard-ommal és utána többször újra bepróbáltam és sokszor sikerül.
ToRoll Flip-nek neveztem el.
1. Lépés, állj az ujjaiddal be varial kickflip állásba, csak annyit változtass rajta, hogy az első ujjad a deszka tőled messzebb lévő oldalán legyen, ahol a heelflip-et pörgeted.
2. Lépés, Ollie-zzál egy nagyot, és állítsd be a levegőbe a deszkát primo állásba úgy, hogy a középső ujjad a deszka kerekei mögött legyen(persze a deszka oldalán), a mutató ujjad viszont középen(ez is a deszka oldalán Primo állásban) a levegőben.
3. Lépés, a levegőben Primo-ból pörgess egy 360 Shovit-ot, úgy hogy a mutató ujjad miközben pörög a deszka a deszka közepén maradjon és érjen a deszka közepéhez. A középső ujjad viszont ne érjen a deszkához.
4. Lépés, várd meg míg kipörög egy teljes kört vagyis 360° fokot(persze végig Primo-ban legyen a deszka), majd egy gyengéd mozdulattal állítsd még a levegőben vissza a deszkát rendes állásba (Normal).
5. Lépés, landolj úgy, hogy még a levegőben elkapod a deszkát, és nyomd a talajhoz(ezalatt még látványosabb ha pörgetsz még egy valamilyen flip-et, persze ez nagyon nehéz).

Sok sikert hozzá!Elég nehéz trükk és sokat kell gyakorolni.
Javaslom hogy inkább valamilyen kisebb kidobóról nyomjátok.
Nekem bejött... nektek is be fog! ;):)