Ollie

A gördeszkások már nagyon is jól ismerhetik ezt a trükköt. Na, fingerboardban is hasonló a helyzet... A mutatóujjad legyen középen, a középső ujjad pedig lehetőleg a deszka legvégén. Most pattintsd le a deszkát a középső ujjaddal és a mutatóujjad húzd végig a lapon. Ha mindent jól csináltál, már meg is van az Ollie! Rengeteget kell gyakorolni.

garfield942007. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kape970420

am a td wooden serias szerintem egész jó lett csak nincs rajta riptape : D

Kape970420

javés még annyi h a td-re griptape-t raknak a falapra meg általában riptape-et. a riptape szivacsos puha anyag ami 2mm vastag és tapad az ujjadra rendesen : DD am riptapet tudsz rendelni 500 ft-ért rárakod a smirgli (griptape) helyett és akk td-vel nyomni könnyebb lesz vmivel

Kape970420

figyi egy ideig td-vel nyomtam és mikor lett egy falapom... else hiszed mennyivel könnyeb egy flip vele kickflippet 2x olyan könnyű. am falap alatt értek pl. prowoodot, flatface-t, berlinwoodot, az enyém ezek közül egyik se de legalább ilyen jó minőségű. am tech deckkel már csak húsz centit tok, a falappal meg fél métert is tok ollizni. amugy én igazi deszkával is egyaránt nyomom és ott is az van volt egy nem jó deszkám, aztán lett egy jó amivel minden könnyebb volt.

patvan

a fa lap alatt mit értesz?? egyébként sztem tech deck el teljesen jól lehet olliezni, nincs benne semmi rossz. én is tech deckel bármilyen trükköt megtudok csinálni. szerintem tech deckel a kick flippet lehet nagyon jól csinálni :D

Kape970420

tech deck-kel sokkal nehezebb ollie-zni mint egy fa lappal. főleg mert nem riptape van rajta hanem smirgli (ala Griptape)

Karolaa.

nekem nem pattan föl a deszkám.:D 3 is van de egyikkel sem megy. ez azért lehet mert nem tapad rendesen rá az ujjam?

Kape970420

ez volt az első trükköm. fél métert és tudok ollie-zni sima terepen. lol

ricsike21

nekem megy ez a truk csak a az ujj aim kel tapagyanak
enyi konyu truk!

bali2000

illetve ugrik

bali2000

nekem mindig flipben fordul