Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Az alapállásod:
A balkezesek általában úgy érzik magukat kényelmesen a fingerboardon, hogy a középső ujjukkal pattintanak, és a mutatóujjukkal húzzák az olliet. Ezt balkezes regularnak nevezzük.Vannak olyanok is, akik balkéz mutatóujjal pattintanak, és a középső ujjukkal húzzák az olliet. Ezt az állást balkezes goofynak hívjuk. (Szinte elhanyagolható ez az alapállás)
Ha te jobbkezes vagy, akkor a kényelmes állás általában az, amikor középső ujjal pattintasz, és a mutatóujjaddal húzód az olliet. Ezt jobbkezes regularnak hívjuk. (A fingerboardosok 80-90%-a ide tartozik)Akik pedig jobbkéz mutatóujjal pattintanak, és a középső ujjukkal húzzák az olliet, azokat értelemszerűen jobbkezes goofysoknak hívjuk. (Szinte elhanyagolható ez az állás is)
Ez első hallásra biztos nagyon bonyolultnak tűnhet, pedig nem az. Ha tudod, hogy milyen kezes vagy, akkor lehetőleg regularban kezdj el fingerboardozni. Innentől kezdve az ujjaid helyzetét (pl.:jobb kezes regular) sima alapállásnak fogom nevezni. Az alapállásban beadott trükkökön kívül még további három ujjállás létezik, ami azt jelenti, hogy minden trükköt 4 féle ujjállásban lehet beadni az adott kezeddel.