Adok- veszek!

Sziasztok!
Ide írhatjátok be hogyha van pl.: eladó fingerboardotok, fingerboard pályátok, eladó tartozékotok, eladó matricázok stb...(kommentárként írjátok be!)
nem tudom hogy jó ötlet-e megnyitni egy ilyen blogot ("trükköt"), remélem ez segíteni fog az eladásban, vagy a vásárlásban... (ha nem tetszik töröljétek!)

Hogyha van valami amit szívesen eladnátok akkor írjátok le + megadhatjátok az msn-eteket, e-mail címeteket vagy a telefonszámotokat, hogy lehessen érdeklődni..., és akinek éppen szüksége van valamilyen fingerboard tartozékra (vagy fingerboard-ra) akkor itt körülnéz és lehet hogy talál is...

zoleeka92009. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Gabordecker

Rendben @Feca

Feca

@Gabordecker ismételten megkérlek hogy ne írj csupa nagy betűvel. A fa elem ára attól függ hogy hol veszed. Ha viszonylag olcsón, de jó minőségűt akarsz venni akkor a http://www.fbramps.com/?l=hu_HU weboldalt ajánlom.

Gabordecker

MENNYIBE KERÜLNEK A FA ELEMEK?

Mamba

Sziasztok akinek kéne valamilyen fa pálya elem de a boltik számára túl drágák Írjon rám én elkészítem nem gagyi hanem komoly fa üzemi gépekkel... zsiffin@citromail.hu

dzsuker98

Hát dobozból. :D

nikike

Esetleg van valakinek olyan ötlete hogy hogy csináljak házilag pályát?

nikike

Hát nekem is jó lenne egy igazi tech deck pálya
csak nagyon sokba kerül:(
De pénteken fogok kapni majd 5 db tech deck deszkát
vagy 1 deszkát 1 pályával szerintetek melyiket válasszam?

dzsuker98

ELADÓ!!!Egészben egy skate park Benne áll: egy Tony Hawkos pálya elem ami ugratóval kezdődik és korláttal végződik és tetszésed szerint alakíthatod. És van még egy ugrató ami lépcsővel végződik és van rajta 2 korlát. Van még 1 Slide pad amibe lehet tenni 4 gördeszkát és kerekeket, csavarokat stb. ha az aján kinyitod. Ezekhez van 1 Laser-ped roller, egy flick trix sunday márlályú bringa, és egy Aud bringa, 5db Tech deck gördeszka 1 Birdhouse, 2db Baker, 1 Silas és egy berra gördeszka + mellé pót alkatrészek 1 Shut lap shut függök és rengetek csavar kerék.


Elérhetőségek: email: dudasbalint13@citromail.hu


MSN: dudasbalint12@hotmail.com

dzsuker98

Helló Atesz2000 mondj valami elérhetőséget és a Tony hawkos pálya elemnek az árát megbeszéljük.

cadetgergo

valamint bárkinek tudok riptapet adnii:http://www.blackriver-ramps.com/index.php?id =176&L=1 ilyet 2600 az ára