360 Flip

Nekem nagyon egyszerű trükk, azt hinnéd milyen nehéz pedig egy jól irányzott shovit meg ollie keverékéből olyat lehet húzni hogy még. Középső ujjad a tail hozzád eső felén legyen onnan pattintasz és egy kicsit magad felé pattints mutató ujjad a deszka közepén kb. és annak is a feléd eső részén. Mikor lepattintottad a deszkát mutató ujjaddal 12 óra irányába eltolod a deszkát és ki is pörög. Sok sikert!

89sberci2008. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BaliHUN98

kape igazad van nekem is fel tudják nyomni az agyam óriási trükk a nosemanual rohadt nagy trükk a casper és az anticasper én 5 hónapja tolom komolyabban és a kickflipem és a heelflipem most majdnem tökéletes 10ből 8 sikerül

Kape970420

bazso_11 még annyi, hogy írd be a youtube-ba, hogy "Elias Assmuth...2011" és kattints az elsőre. megtudod, hogy mi a profi fingerboardozás.

Feca

lol milyen cselt? mutass már néhányat.... csel a labdasportokban van xD
itt (extrém sportokban) TRÜKKÖK vannak

bazso_11

en mar sok cselt tudok grind, slide, kickflip, manual, nose manual, kickflip+grin szoval en a 360-at meg kell gyakoroljam ja es tudom a caspert az anticaspert sok sikert a profiva valashoz mindenkinek en ugy erzem profi vagyok (xd)

bazso_11

nem nehez de kell hozza egy kis gyakorlas

WilD

nekem egyböl ment :D

Kape970420

Pattintasz, és picit(!) alákanlazol a boardnak és ellököd, hogy kipörögja a flipet de lökés közben a viszel bele egy kis kickflipet (kicsit magad felé húzod a tailt).

fingerlimit

Sziasztok! Valaki eltudná nekem magyarázni hogy hogy hogyan is kell csinálni? Már több mint egy éve fb-zek de  ez a trükk nem jön össze :)

Kape970420

ezt sztem úgyanúgy kell lökni mint a varial kickflipet, csak erősebben és akkor pörög ki szépen lassan egy 360 flipet.

BaliHUN98

am sztem jól irta le